Folije za zlatotisak


Kurz Group, svetski priznati lider na polju tehnologije zlatotiska, poseduje preko 100 godina tradicije u industriji. Opseg primena Kurz folija je praktično beskonačan – od pozivnica i ambalaže, preko elektronskih uređaja i aparata za domaćinstvo, do kozmetičkih preparata, tekstila, nameštaja, delova za automobile i još mnogo toga.

Sa 4700 zaposlenih u 12 pogona širom Evrope, SAD i Pacifičkog regiona, 23 predstavništva i 70 agenata strateški raspoređenih širom sveta, Kurz Group proizvodi i distribuira veoma širok spektar proizvoda za primenu u grafičkoj doradi, ukrašavanju proizvoda i na polju sprečavanja falsifikovanja. Njihovu ponudu zaokružuje kompletan asortiman mašina i alata za zlatotisak.

Kurz takođe poseduje odeljenja za razvoj proizvoda u Evropi i SAD, pruža sveobuhvatnu tehničku podršku i svojim klijentima širom sveta i obezbeđuje kompletna rešenja, savršeno prilagođena njihovim potrebama u vidu folija, mašina i alata za zlatotisak.

Bogato iskustvo i renome koje firma Todey poseduje na polju grafičke dorade i grafičke industrije uopšte je rezultovalo postizanjem statusa sertifikovanog distributera folija za zlatotisak ovog svetski poznatog proizvođača.